Nieuwe subsidie: lokale initiatieven energietransitie Zuid-Holland

We hebben mooi nieuws! Vanaf 1 september opent de provincie Zuid-Holland de nieuwe subsidieregeling ‘Lokale initiatieven energietransitie Zuid-Holland 2023′. Deze regeling ondersteunt lokale projecten in de overgang naar duurzame energie.

Voor wie
Draagt jouw initiatief bij aan de ambitie van de provincie om duurzame energie voor iedereen beschikbaar te maken? Richt jouw organisatie zich bijvoorbeeld op het opwekken van duurzame energie via kleinschalige zonnedaken, het opzetten van lokale warmte-initiatieven, het starten van besparingsprojecten of het realiseren van lokale energiesystemen? Dien dan een aanvraag in!

Wees er snel bij
Vanaf 1 september tot en met eind van dit jaar kun je een aanvraag indienen voor de subsidieregeling ‘Lokale initiatieven in de energietransitie 2023’. Er is dit jaar in totaal €250.000 beschikbaar, waarbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. In 2024 komen er mogelijk nieuwe middelen beschikbaar voor de periode 2024-2027.

Vragen
Meer informatie over de regeling kun je vinden op de website van de provincie Zuid-Holland. Voor vragen kun je op hun contactpagina terecht.

Op onze Fondsen-pagina zie je welke andere subsidies er beschikbaar zijn.