Home Events VVE’s en energiecoöperaties: samen de wijk verduurzamen

VVE’s en energiecoöperaties: samen de wijk verduurzamen

Energiecoöperaties en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) kunnen de energietransitie in de wijk flink versnellen als ze samenwerken. We nodigen jullie uit voor een bijeenkomst waar we bespreken wat er nodig is voor zo’n succesvolle samenwerking. Wat is bijvoorbeeld de rol van de energiecoöperatie en wat van de VVE? Hoe regel je samen de bewonersbetrokkenheid en de besluitvorming?

Ook gaan we in op wat er nodig is om verduurzaming in een VVE voor elkaar te krijgen en bewoners enthousiast te krijgen voor gezamenlijk beslissingen en investeringen.

Deze bijeenkomst, bedoeld voor besturen van energiecoöperaties en VVE’s, helpt je om met vereende krachten beweging te krijgen in de verduurzaming in jullie wijk.

🗓️ Datum: donderdag 5 oktober
🕛 Tijd: 15:30 inloop. 16:00 – 18:00
📍 Locatie: KD Lab, Schieweg 15 Delft
Zet direct in je agenda!

Wat staat er op het programma 
Samen met inspirerende sprekers en experts gaan we in gesprek over waarom en hoe energiecoöperaties en VvE’s elkaar versterken in de energietransitie. Zo bespreken we business cases, praktijkvoorbeelden en praktische stappenplannen vanuit verschillende perspectieven; vanuit het oogpunt van de VvE én vanuit de energiecoöperatie. Deze brengen we tot leven met verschillende goede voorbeelden uit de praktijk.

Reserveer deze datum in je agenda! Een formele uitnodiging met meer informatie volgt binnenkort.

Datum

05-10-2023

Tijd

16:00 - 18:00

Locatie

Energie Samen Zuid-Holland
Kabeldistrict, Schieweg 15a, Delft
Website
https://www.energiesamenzuidholland.nl

Locatie 2

Schieweg 15a
Delft
Energie Samen Zuid-Holland

Organisator

Energie Samen Zuid-Holland
Email
info@energiesamenzuidholland.nl
Website
https://www.energiesamenzuidholland.nl/