Home Events Werken in opdracht van je gemeente (verdiepingssessie)

Werken in opdracht van je gemeente (verdiepingssessie)

Lokale overheden hebben van de landelijke overheid de regie gekregen om de energietransitie uit te voeren. Daarmee krijgen overheden middelen om de energietransitie te versnellen. Energiecoöperaties zijn hierin vaak een fijne partner om uitvoering te geven aan deze versnelling, maar er zitten ook regels aan waar overheden wel en geen geld aan uit mogen geven.

Wil jij beter geïnformeerd zijn over aan welke regels overheden zijn gebonden wanneer ze investerings- en exploitatieverliezen gaan steunen met subsidies, ook wel staatssteun genoemd? Hoe  jij samen met de betreffende overheden samen goede keuzes in kunt maken? Welke regelingen zijn er en waar moet je op letten?

Sluit dan op donderdag 21 september van 12-13 aan bij een online bijeenkomst waarin Melvin Könings, (partner bij Lysias consultants) ons op hoofdlijnen meeneemt in de mogelijkheden en grenzen. In deze online sessie is de mogelijkheid om vragen te stellen die we in een verdiepende sessie op dinsdag 14 november in een fysieke bijeenkomst verder op in gaan. Nodig voor beide bijeenkomsten ook je contactpersoon bij de gemeente uit.

Wanneer:

  • Donderdag 21 september 12-13 online
  • Dinsdag 14 november 17-20 @ KD-lab te Delft

Aanmelden

Heb je al een prangende vraag, mail deze graag naar rinske@energiesamen.nu. Dan nemen we deze vraag al mee in de online sessie van 21 september.

Datum

14-11-2023

Tijd

17:00 - 20:00

Locatie

KDLab
Schieweg 15A Delft
Energie Samen Zuid-Holland

Organisator

Energie Samen Zuid-Holland
Email
info@energiesamenzuidholland.nl
Website
https://www.energiesamenzuidholland.nl/