Home Events Samenwerken in coöperatieve projecten

Samenwerken in coöperatieve projecten

Sterke samenwerkingsstructuren vergroten de slagingskans van duurzame energieprojecten aanzienlijk. Essentieel in deze tijd waarin het slagen van duurzame energieprojecten niet vanzelfsprekend is. Daarom organiseren Energie Samen en Windunie op 20 oktober de bijeenkomst ‘Samenwerken in coöperatieve projecten’. We nodigen je daar van harte voor uit.

De bijeenkomst is bedoeld voor projectleiders die bezig zijn met de ontwikkeling van grootschalige opwekprojecten voor wind- en zonne-energie. Tijdens deze bijeenkomst willen we elkaar (beter) leren kennen. En aan de hand van ervaringen uit projecten bespreken op welke manier je samenwerkingsprojecten tussen energiecoöperaties en projectontwikkelaars het beste kunt organiseren.

Praktische informatie

  • Donderdagmiddag 20 oktober, van 13:00 – 17:00 uur
  • Voor ervaren projectleiders* van grootschalige opwekprojecten (*regionale coöperatieve projectbureaus en de projectbureaus aangesloten bij het Ontwikkelfonds)
  • Doel: samenwerken verder versterken en ervaringen uitwisselen
  • Waar: fysiek, ergens in Utrecht
  • Aanmelden

Regionale coöperatieve projectbureaus en de projectbureaus die aangesloten zijn bij het Ontwikkelfonds voor energiecoöperaties bieden praktische ondersteuning aan energiecoöperaties en zorgen voor het uitwisselen van praktijkervaringen. Deze ervaring willen we zoveel mogelijk omzetten naar een aanpak, tooling en training. Zo kunnen coöperaties zich stevig en professioneel positioneren.

Windunie Coöperatie is als coöperatieve ontwikkelaar aangesloten bij het Ontwikkelfonds voor energiecoöperaties en werkt al lange tijd veel samen met energiecoöperaties en grondeigenaren in één projectorganisatie. Daar wordt de nodige ervaring opgedaan over samenwerken in een coöperatief project.

Meld je aan via dit aanmeldformulier. Kijk ook op de Energie Samen Academie | Samenwerken en participatie en Energie Samen Academie | Lokaal eigendom. Heb je nog vragen? Neem contact op met Cilou Bertin cilou.bertin@energiesamen.nu of via projecten@energiesamen.nu.

Datum

20-10-2022
Expired!

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

Utrecht
Energie Samen

Organisator

Energie Samen
Website
https://energiesamen.nu/