Home Events RES Talk #betaalbare­warmte in Zuid-Holland

RES Talk #betaalbare­warmte in Zuid-Holland

Hoe kiest u de juiste duurzame warmtebron om woonwijken in uw regio of gemeente duurzaam te verwarmen? En wat betekent dat eigenlijk; ‘betaalbare warmte’? Deze vragen staan centraal tijdens de RES talk op woensdagavond 3 maart van 19.30 – 20.30 uur.

 

Arien van der Maas en Mariette Bilius van de provincie Zuid-Holland vertellen over de vraag naar- en het aanbod van warmte in Zuid-Holland. Ook gaan ze dieper in op de het maken van een keuze uit verschillende warmtebronnen, want niet alle soorten warmte zijn gelijk. Lex Bosselaar, expert duurzame warmte en koude bij de Rijksdienst voor ondernemend Nederland,  gaat in op betaalbare verwarming voor wijken in relatie tot nationale kosten. Deze Startanalyse (startpunt) is belangrijk voor de betaalbaarheid en laat ook de kosten van alternatieven zien .

 

Inwoners, markt en praktijk
Wat denken inwoners over collectieve warmte en wat zegt de markt?  Wethouder Fleur Spijker (Leiden) en Hoogleraar Annelies Huygen (TNO) geven hun visie en gaan in gesprek met gedeputeerde Berend Potjer. Tot slot vertelt Gijs de Man, directeur Stadsverwarming Purmerend over een betaalbaar gemaakte warmtevoorziening in de praktijk.

De chat zal gedurende het gehele webinar te benaderen zijn, mogelijk wordt uw vraag meegenomen in het gesprek.

 

Aanmelden kan via deze link. Na inschrijving ontvangt u uiterlijk 2 dagen voor 3 maart de link naar de RES Talk #betaalbarewarmte. Deze link is ook na het webinar terug te kijken.

 

Datum

03-03-2021
Expired!

Tijd

19:30 - 20:30

Meer info

Aanmelden

Locatie

Online
Categorie
Provincie Zuid-Holland

Organisator

Provincie Zuid-Holland
Website
https://www.zuid-holland.nl/
Aanmelden