Home Events Nieuwjaarsborrel Energie Samen Zuid-Holland

Nieuwjaarsborrel Energie Samen Zuid-Holland

Nieuwjaarsborrel voor alle leden van Zuid-Hollandse energiecoöperaties en -initiatieven én voor iedereen die bij een gemeente samenwerkt met bewoners aan de energietransitie. Kom gezellig met ons het glas heffen op een prachtig nieuw jaar en maak kennis met je collega-coöperaties. Een mooie kans om ervaringen uit te wisselen. Maar er zijn nog drie extra redenen om te komen:

  • Ons projectbureau werkt met veel plezier samen met de Rabobank. Die heeft voor deze gelegenheid een primeur: de presentatie van een Zuid-Hollands loket speciaal voor energiecoöperaties. Je kunt er onder andere terecht voor een rekening, financiering,  verzekeringen en specifieke financiële kennis over de energietransitie.
  • Johannes Peschel van Kitepower komt vertellen over het spectaculaire initiatief om energie op te wekken met mega-vliegers (Airborne Wind Energy)
  • Veel zon-op-dak initiatieven lopen stuk op beperkt draagvermogen. Rable ontwikkelde een zelfdragend systeem dat dit probleem oplost. Luuk Verhagen van Rable licht toe hoe het werkt.

Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor iedereen die bij een gemeente, een energiecoöperatie of een bewonersinitiatief werkt aan de energietransitie. Introducés zijn welkom! We ontvangen je graag op donderdag 12 januari, 16.30 uur, Schieweg 15a, Delft. Meld je aan via deze link, je bent van harte welkom voor een drankje en heerlijke hapjes.

Tags:

Datum

12-01-2023
Expired!

Tijd

16:30 - 18:30

Locatie

KDLab
Schieweg 15A Delft
Categorie
Energie Samen Zuid-Holland

Organisator

Energie Samen Zuid-Holland
Email
info@energiesamenzuidholland.nl
Website
https://www.energiesamenzuidholland.nl/