Home Events Meetup Zon: hoe werkt De Projectcentrale

Meetup Zon: hoe werkt De Projectcentrale

Datum: donderdag 17 november
Tijd: 12.00 tot 13.00 uur
Locatie: online
Thema: De Projectcentrale voor Zonprojecten

Deze meetup zon is gewijd aan De Projectcentrale, een complete toolkit voor de ontwikkeling van coöperatieve (zon)projecten met onder andere een stappenplan op maat, door experts geverifieerde documentatie en hulpmiddelen, informatie en kennis die relevant zijn voor het project en toegang tot fondsen.

Piet-Hein Speel van Energie Samen licht toe hoe De Projectcentrale werkt en hoe die je gaat helpen om je zonprojecten sneller en beter van de grond te krijgen en te exploiteren.

De Projectcentrale is recent ontwikkeld door Energie Samen, Energie van Utrecht en de Rabobank. De tool is getest in een pilot in Utrecht en is daar zeer goed ontvangen. Coöperaties in Zuid-Holland krijgen hiermee een primeur. Met ervaringen uit Zuid-Holland kunnen we de tool verder verfijnen met speciaal op onze provincie gerichte informatie. Jullie hulp daarbij is van harte welkom.

Aanmelden is niet nodig. Gebruik deze link om aan te sluiten.
Vergadering-ID: 927 2192 8976
Wachtwoord: 043550

De meetups van Energie Samen Zuid-Holland zijn een laagdrempelige manier om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen met je collega-initiatieven in Zuid-Holland.

 

Datum

17-11-2022
Expired!

Tijd

12:00 - 13:00

Locatie

Online
Categorie
Energie Samen Zuid-Holland

Organisator

Energie Samen Zuid-Holland
Email
info@energiesamenzuidholland.nl
Website
https://www.energiesamenzuidholland.nl/