Home Workshop Werken met de Projectcentrale

Workshop Werken met de Projectcentrale

De Projectcentrale is een tool die het managen en de administratie van je coöperatieve zonprojecten makkelijker maakt. Van de selectie van de locatie, naar technische invulling en van businesscase, via juridische borging tot realisatie en exploitatie; de Projectcentrale leidt je er stap voor stap doorheen.

Meer weten? We organiseren een workshop waarin we je laten zien hoe de Projectcentrale werkt, welke mogelijkheden er in zitten en hoe je die optimaal kunt inzetten. Dat geeft grip en scheelt je tijd en energie.

Datum: 14 december 2023
Tijd: 19-22uur
Locatie: Loft Studio, Schieweg 15, Delft.

Opzet van de workshop
Deelnemers ontvangen vooraf een opdracht: met aangeleverde data maak je zelf een fictief project aan in de Projectcentrale. Zo maken we een vliegende start en kunnen we dit project tijdens de workshop verder uitwerken. We bespreken stap voor stap de beschikbare functies en mogelijkheden van de praktische webtool, zodat je meteen je vragen kunt stellen over alles waar je tegenaan loopt. Je gaat tijdens de bijeenkomst zelf aan de slag, zodat je thuis raakt in alle mogelijkheden die het programma biedt.

Beschikbare plaatsen
Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt (22 deelnemers, maximaal 1 persoon per coöperatie) zodat alle vragen aan bod kunnen komen, dus wees er snel bij en meld je meteen aan.

Aanmelden via deze link

Docenten
De workshop wordt begeleid door experts Wim Schaap (servicebureau energietransitie Gooi op Groen), Gertjan van Keulen (Energie Samen Noord-Holland) en Alfons Ramb (coördinator Zon Energie Samen Zuid-Holland).

Doelgroep
De training is bedoeld voor mensen die willen gaan werken met de Projectcentrale of die er al mee werken, maar de mogelijkheden van het programma beter willen benutten.

De Projectcentrale is speciaal voor energiecoöperaties ontwikkeld door Energie Samen en de Rabobank. De Projectcentrale is nu toegesneden op zon- -op-dak-projecten, maar zal in de toekomst ook beschikbaar komen voor grotere de zon- en windprojecten.

 

 

 

 

 

Datum

14-12-2023
Expired!

Tijd

19:00 - 22:00

Locatie

Loft Studio
Schieweg 15, Delft
Categorie
Energie Samen Zuid-Holland

Organisator

Energie Samen Zuid-Holland
Email
info@energiesamenzuidholland.nl
Website
https://www.energiesamenzuidholland.nl/