Home Webinar “Ontwikkelfonds Zuid-Holland en subsidie lokale initiatieven PZH”
Energie Samen

Webinar “Ontwikkelfonds Zuid-Holland en subsidie lokale initiatieven PZH”

Sinds april is in de provincie Zuid-Holland het Ontwikkelfonds voor energiecoöperaties beschikbaar. Dit fonds helpt coöperaties bij de risicovolle opstartfase van duurzame zon- en windprojecten. In het Webinar Ontwikkelfonds op 10 juni beantwoorden Menno van der Woude (Provinciaal Coördinator Ontwikkelfonds ZH), Cilou Bertin (Energie Samen), alle vragen over dit Ontwikkelfonds. Antje Jordan (Provincie Zuid-Holland) zal toelichten waar de subsidie lokale initiatieven nog voor ingezet kan worden.

Het Ontwikkelfonds verstrekt leningen aan coöperaties, zodat zij de aanloopkosten van projecten kunnen financieren. Slaagt het project? Dan betaalt de coöperatie de lening terug met een opslag. Gaat het project niet door? Dan hoeven de coöperaties niets terug te betalen.

Het fonds is opgericht zodat inwoners mee kunnen doen aan de energietransitie en eigenaar kunnen worden van duurzame energieprojecten. Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen over het ontwikkelfonds en de subsidie lokale initiatieven zijn. Daarom is er op 10 juni van 19:30-21:00 uur een webinar waarin Menno van der Woude, Cilou Bertin & Antje Jordan meer informatie geven en al jullie vragen beantwoorden.

Interesse? Geef je dan nu op via netwerklde.zh@gmail.com, dan ontvang je vlak voor het webinar de link naar de online-omgeving. Kijk voor informatie over het ontwikkelfonds op:
https://windenzon.energiesamen.nu/pagina/77/ontwikkelfonds-voor-energiecooperaties

Kijk voor informatie over de subsidie voor lokale initiatieven op:
https://www.zuid-holland.nl/@16784/energietransitie/

Heb je het webinar gemist? Kijk het dan  hier terug!

 

Datum

10-06-2021
Expired!

Tijd

19:30 - 21:00

Locatie

Online
Energie Samen

Organisator

Energie Samen
Website
https://energiesamen.nu/