Home Klimaatalarm 2021

Klimaatalarm 2021

Energie Samen ondersteunt het Klimaatalarm op 14 maart. Doe jij ook mee?

Het klimaat wacht niet! wij willen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid.  Daarom slaan we op 14 maart vanaf 14.00 het Klimaatalarm in meer dan 40 steden door heel Nederland én online. Het Klimaatalarm is van 14.00 tot 15.30 uur ook online te volgen via een live-uitzending op Facebook en Youtube die gepresenteerd wordt door voormalig Journaal-presentator Aldith Hunkar. Om 15.00 uur slaan we door heel Nederland 1 minuut lang het Klimaatalarm.

Doe je mee? Meld je dan aan! I.v.m. corona moet de organisatie goed weten wie er mee willen doen aan de fysieke protesten en wie aan online gedeelte. 

Doe mee als deelnemer

Jij wil een eerlijk klimaatbeleid! Dat wil je laten zien op het Klimaatalarm in jouw regio. Super! Schrijf je in en dan zien we je 14 maart op een Klimaatalarm bij jou in de buurt of online met Klimaatalarm Live.

Doe mee als vrijwilliger

Wil je graag helpen om het Klimaatalarm in jouw buurt op te zetten? Kun je helpen met de promotie, met apparatuur klaarzetten of zorgen dat deelnemers het naar hun zin hebben? Geweldig! Laat het weten en de lokale organisatie neemt contact met je op.

Zet het Klimaatalarm op sociale media!

Help mee om de boodschap van het Klimaatalarm te verspreiden. Zeker in deze laatste dagen is het van belang dat de oproep zo breed mogelijk wordt verspreid. We sturen een voorbeeld mee van wat je kunt delen op Facebook en Twitter. Op de website zijn meer plaatjes te vinden: https://klimaatmars2021.nl/tools/handleidingen. Maak ook duidelijk dat deelnemers zich vooraf moeten registreren op de website www.klimaatalarm2021.nl vanwege corona.

 

Datum

14-03-2021
Expired!

Tijd

14:00 - 15:30

Meer info

Read More

Locatie

Online
Categorie
Energie Samen

Organisator

Energie Samen
Website
https://energiesamen.nu/
Read More