Home Events Kennissessie Coöperatieve Windontwikkeling
Carola van der Linde

Kennissessie Coöperatieve Windontwikkeling

Wil je meer weten over windontwikkeling of ben je van plan aan de slag te gaan met een windproject? Wil je bijvoorbeeld als coöperatie samen met een commerciële partij een windpark ontwikkelen in 50% lokaal eigendom? Kom dan naar de kennisbijeenkomst Coöperatieve Windontwikkeling.

Inhoud
In deze inspirerende bijeenkomst maak je kennis met alle facetten van een windproject en krijg je inzicht in hoe je als coöperatie kunt starten en een project tot een goed einde kunt brengen. Aan de orde komt belangrijke basiskennis, zoals de werking van een windmolen, het ontwikkelen van een windmolenproject op coöperatieve basis, draagvlak creëren voor een lokale windmolen en de voordelen voor de gemeenschap.

Docent
De sessie wordt geleid door Gerlach Velthoven, directeur van Betuwewind. Hij was eerder projectleider bij de ontwikkeling van twee windparken en is daarnaast actief bij coöperatie Energie Samen Rivierland.

Doelgroep
Deze kennisbijeenkomst is bedoeld voor iedereen uit je coöperatie en initiatieven, (potentiële) windprojectleiders en coöperatiebestuurders. Ook jullie gemeenteambtenaar die zich met wind bezighoudt is van harte welkom.

Kosten
Dankzij financiële steun van de provincie Zuid-Holland kunnen we deze training kosteloos aanbieden. Koffie en thee, lunch en een borrel na afloop zijn inbegrepen.

Datum: zaterdag 10 december
Tijd: 10-16 uur
Locatie: Energie Samen Zuid-Holland, KD-lab, Schieweg 15a, 2627AN Delft

Meld je meteen aan. Over tijd en locatie krijg je meer informatie na je aanmelding. Dan ontvang je ook het dagprogramma.

Datum

10-12-2022
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

KDLab
Schieweg 15A Delft
Energie Samen Zuid-Holland

Organisator

Energie Samen Zuid-Holland
Email
info@energiesamenzuidholland.nl
Website
https://www.energiesamenzuidholland.nl/