Home Feest voor energiecoaches
feest voor energiecoaches Zuid-Holland

Feest voor energiecoaches

Energie Samen Zuid-Holland maakt een diepe buiging voor alle energiecoaches! Als vrijwilliger zet je je onvermoeibaar in voor de energietransitie. Door weer en wind spoed je je naar wijk- dorps- en stadgenoten om hen met goede raad op weg te helpen met de verduurzaming van hun huis. Hulde daarvoor!

We willen je danken voor al die tijd en energie, door jou en de andere energiecoaches van Zuid-Holland eens goed te fêteren. We nodigen je daarom van harte uit voor het Energiecoachfeest 2023 op dinsdag 19 december 2023, tussen 17.30 en 21 uur in Hal015, Schieweg 15 in Delft.

We onthalen je daar op een prachtig programma met onder andere de verkiezing van de Energiecoach van het Jaar, een selectie uit de beste, wonderlijkste en enerverendste ervaringsverhalen van energiecoaches, muziek, drankjes, een buffet en…. een speciaal optreden van cabaretier Pieter Jouke.

Het aantal kaarten voor het Energiecoachfeest is beperkt, dus laat ons zo snel mogelijk, maar in elk geval uiterlijk 17 december, weten of je hierbij wilt zijn via deze link.

 

Datum

19-12-2023
Expired!

Tijd

17:30 - 21:00

Locatie

Hal015
Schieweg 15B, Delft