Home Communicatie voor energiecoöperaties: vergroot je impact!

Communicatie voor energiecoöperaties: vergroot je impact!

Als coöperatie wil je graag je ledenkring vergroten, méér mensen bereiken met je boodschap en zorgen dat er meer mensen kunnen meedoen met je projecten. Maar hoe pak je dat aan?

De manier waarop je communiceert kan het verschil maken! Daarom organiseren we op donderdag 13 juni een werksessie communicatie voor coöperaties, om je te helpen je impact te vergroten. We nemen de praktische basics door (doelen, doelgroepen, kernboodschap, toon, beeldtaal, middelen) aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Annemiek Verstappen bespreekt een aantal veel gebruikte doelgroepmodellen, waaronder het BSR-leefstijlmodel, dat zij zelf toepast in haar communicatie in Zeist-West. Daarna ga je zelf aan de slag met de outline van een eigen communicatieplan.
Meld je hier aan voor de workshop.

Bonus: we bieden je de mogelijkheid om een van je huidige communicatiemiddelen (bijvoorbeeld een flyer, poster, nieuwsbrief of website) vooraf voor te leggen aan de andere deelnemers én aan twee professionele communicatiemensen: hun feedback krijg je mee naar huis. Mail je materiaal uiterlijk vrijdag 31 mei naar tjitske.veldkamp@energiesamen.nu

Datum

13-06-2024

Tijd

14:00 - 17:00
Categorie